IntroductieWAT KUNT U HIER DOEN?

U bent op het klantportaal van de Stichting Vrijgevestigden ROMmen. Dit klantportaal faciliteert de aanlevering van ROM-data aan Stichting Benchmark GGZ (SBG) voor vrijgevestigden.

U kunt zich hier registreren voor de aanlevering aan SBG. Tevens kunt u hier terecht voor vragen over deze registratie en het beheren van uw aanlevering.

PLANNING

Er zijn een aantal belangrijke mijlpalen.

  • U kunt zich nu al registreren voor de SBG-aanlevering en uw SBG-aanlevering in gang zetten.
  • Vanaf 1 oktober 2016 start de SVR met de aanlevering van ROM-data aan SBG.
OVER SVR

Stichting Vrijgevestigde ROMmen (SVR) is opgericht op verzoek van het GGZ-veld. De stichting is de opvolger van de Stuurgroep Landelijk ROM voor Vrijgevestigden. SVR wordt gesteund door beroepsverenigingen en belanghebbende partijen.

De stichting heeft als verantwoordelijkheid de financiering en het contracteren van de centrale infrastructuur voor aanlevering en verwerking van geaggregeerde ROM-data van alle vrijgevestigden.

De stichting zal toezien op een correcte werking en gebruik van de infrastructuur binnen de doelstellingen van benchmarken en kwaliteitsverbetering in het GGZ-veld voor vrijgevestigden.

TRUSTED THIRD PARTY INFINITCARE

De Trusted Third Party, InfinitCare, voert de realisatie en beheer van het klantportaal voor SVR uit, evenals de klantenservice, de koppelingen met software-leveranciers en deaanlevering aan SBG. InfinitCare is gecertificeerd conform de eisen van de internationale norm van informatiebeveiliging ISO/IEC 27001 (NEN 7510).