Wijziging instelling aanlevering bij SBGWijziging instelling aanlevering bij SBG
23-03-2018

De Stichting Vrijgevestigden ROM’men (SVR) heeft een aanleverstraat gerealiseerd om de aanlevering van ROM-gegevens bij Stichting Benchmark GGZ (SBG) mogelijk te maken. Deze aanleverstraat is operationeel sinds oktober 2016. Tot medio 2017 kon u eenmalig kiezen of wel of niet aan te leveren bij de SBG.

Op 20 maart 2018 hebben wij deze switch nu eenmalig voor iedereen op Niet aanleveren bij de SBG. Branche- en beroepsverenigingen hebben dit onderling besloten om zeker te stellen dat alle vrijgevestigden in staat worden gesteld voor aanlevering aan SBG te kiezen of hiervan af te zien.

Vanaf nu kunt u de switch op elk moment aanpassen. De door u bij SVR aangeleverde gegevens worden conform de instelling van de switch afgehandeld.

Hoe past u de switch aan?

U kunt de aanlevering aan SBG herstellen door de switch zelf op aanleveren te zetten. U kunt de switch wijzigen door in het klantportaal in te loggen en naar uw dashboard te gaan. De veranderde instelling wordt effectief in aanleveringen vanaf 28 maart 2018. Ook daarna kunt u op elk moment de switch weer aanpassen. Deze verandering heeft geen effect op reeds aangeleverde gegevens bij de SBG.Terug